Több mint 1000 iskolánál volt aktívabb a Petőfis közösség

Magyarország legaktívabb iskolai közössége lettünk!

Nyertünk 1 millió forintot!

A “Millió lépés az iskoládért” versenyben a Petőfi az élen végzett! Habár több, mint 1000 iskola teljesített minimum 5 kékkört, a Petőfis közösség az összes iskolát maga mögé utasította. Országos szinten a legtöbb lépést gyűjtöttük, 131 kékkört teljesítettünk, mindezt 1500 szorgos regisztrálónknak köszönhetően tettük. A program 2023. szeptember 25-től 2023.december 10-ig tartott, 77 napon át lehetett a lépéseket gyűjteni. Mivel már az első naptól kezdve nagy tempót diktáltunk, helyi és országos viszonylatban is szinte végig vezettük a versenyt.

Az M4 Sport Televízióban lejátszott sorsolás keretében december 14-én hirdették ki azoknak az iskoláknak a névsorát, akik nyertek 1 millió forintot, ezt az összeget sportszerek vásárlására lehet költeni. A Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és AMI a szerencsés nyertesek listájára került. Kiemelték, hogy példátlan összefogás eredményeként nagyon nagy közösség alakult ki nálunk, és megérdemelten vagyunk a győztesek névsorában. A sorsolás eredményének kihirdetése közben Máté Norbert tanár úr nyilatkozott a Petőfiben zajló toborzó munkáról. Nagy öröm volt számára megtapasztalni azt, hogy milyen sok embert sikerült mozgósítani egy jó cél érdekében.

Szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik 77 napon át szorgalmasan gyűjtötték a lépéseket, biztatták ismerőseiket a regisztrációra. Sok média felületen öregbítettük Iskolánkat, Városunkat. Fantasztikus közösségi élmény volt.
Gratulálunk mindenkinek, aki hozzátett a siker eléréséhez!

Figyeljünk egészségünkre! Táplálkozzunk egészségesen és mozogjunk sokat!